top of page

Grupo

Público·5 miembros

Milorad Ulemek Legija Knjiga Legionar Na Srpskom Bespalatan Download


Legionar - knjiga o životu Milorada Ulemeka Legije
Milorad Ulemek Legija je jedan od najkontroverznijih likova u savremenoj srpskoj istoriji. Nekadašnji oficir Jugoslovenske narodne armije, pripadnik Legije stranaca, zapovednik specijalne jedinice i srpske dobrovoljačke garde, osuđenik za ubistvo premijera Zorana Đinđića i druga politička ubistva. Njegov život je pun avantura, opasnosti, izazova, ljubavi i izdaje. O njemu je napisao nekoliko knjiga, od kojih je najpoznatija Legionar, u kojoj opisuje svoje iskustvo u eliti francuske vojske.


Legionar je druga knjiga Milorada Ulemeka Legije, objavljena 2005. godine. U njoj on detaljno opisuje svoje regrutovanje, obuku i borbe u Legiji stranaca, jednoj od najpoznatijih i najstrožijih vojnih formacija na svetu. On otkriva tajne i misterije te organizacije, koja prima vojnike iz različitih zemalja i daje im novi identitet i drugu šansu. On takođe priča o svojoj ljubavi prema Sandri, koja mu je pomogla da prevaziđe psihičke krize i sindrome koje je doživeo u ratovima u kojima je učestvovao.
milorad ulemek legija knjiga legionar na srpskom bespalatan downloadKnjiga Legionar je veoma zanimljiva i autentična, jer sadrži mnogo ličnih detalja i anegdota iz života autora. On ne krije ni svoje mane ni vrline, ni svoje greške ni uspehe. On piše o svojim motivima, osećanjima, strahovima i nadama. On ne glorifikuje ni osuđuje Legiju stranaca, već je prikazuje onakvom kakva jeste - kao mesto gde se ljudi suočavaju sa najvećim izazovima i granicama izdržljivosti. On takođe daje svoj pogled na političke i istorijske događaje koji su obeležili kraj 20. i početak 21. veka.


Knjiga Legionar je dostupna za besplatan download na srpskom jeziku na sledećem linku: [Legionar - Milorad Ulemek Legija - Knjige Online]. Na istom sajtu možete pronaći i druge knjige Milorada Ulemeka Legije, kao i mnoge druge zanimljive naslove iz različitih žanrova. Ako ste ljubitelj vojne literature, možete posetiti i [Vojna knjižara], gde možete kupiti ili naručiti knjigu Legionar u štampanom izdanju.


Ako želite da saznate više o Miloradu Ulemeku Legiji, njegovoj biografiji, delovanju i sudbini, možete pročitati članak o njemu na [Википедији], gde ćete naći i reference na druge izvore informacija.


Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...
bottom of page